Verseny

2023.10.11. 15:54

Szerbiában szerepeltek a Sportiskola cselgáncsosai

Forrás: Nagyváradi Sportiskola

Szakács Dávid

A Nagyváradi Sportiskola cselgáncsosai (edzők: Alexandru Goncearenco és Andreea Mateaș) figyelemre méltó eredményeket értek el a hétvégén a szerbiai Pancevóban megrendezett nemzetközi cselgáncs tornán. A Duna parti településen megrendezett versenyen 4 ország (Szerbia, Románia, Bulgária és Észak-Macedónia) 37 klubjának 320 sportolója vett részt.

A sportiskola legjobbja Clara Bejan volt a tornán, aki a 28 kg-os U11-es kategóriában aranyérmet zsebelhette be, miután minden ellenfelét ipponnal győzte le. A váradi cselgáncsozó duplán örülhetett azon a napon, ugyanis akkor töltötte be a 9. életévét. A bajnoki cím mellett az iskola diákjai három bronzérmet is szereztek, Vanessa Rogojan (34 kg-os U11), Alexandra Cîmpan (57 kg-os U15), illetve Ciprian Bușanu (55 kg-os U15) révén. Közel került a dobogóhoz Ayan Banoi is, ám végül alulmaradt ellenfelével szemben és az ötödik helyen végzett az 50 kg-osok U13-as korosztályában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában