Győzelem

2023.02.26. 17:40

Hat gólt lőtt idegenben a CAO-NAC 1910

J. A.

Keményfokon zárta le felkészülési mérkőzéseinek sorozatát a Nagyváradi CAO-NAC 1910. Mivel az U19 bajnokság már a jövő héten kezdetét veszi, a keret tagjainak többségének pedig a felnőtt csapat mellett az utánpótlás együttesek versengésében is helyt kell állnia, a zöld-fehérek vezetősége úgy döntött, hogy a keményfoki lesz az utolsó barátságos meccs a sorban a március 11-i Bihardiószegi SK elleni felsőházi nyitány előtt. A hétvégi meccsen házigazda Victoria nyitotta a gólok sorát Buzgău révén, aki kihasználta a védelem bizonytalanságát. A CAO-NAC Criste révén, Milian kapus hibája után egyenlített. Abagiu egy szögletet követő gólja után már a váradiak voltak előnyben (1–2), de Buzgău újabb látványos találataután ismét egyenlő volt az állás. Harapu öngólja és Zádori szabadrúgásgólja után szünetben 4–2-re vezetett a CAO-NAC, amit fordulás után Kincses és Morar találata követett. A 6–2-es győzelemmel véget ért találkozó a nyolcadik volt, amelyet a váradi egyesület a téli időszakban vívott.

Az eredmények: Békéscsaba Előre II – CAO-NAC 5–1 , DEAC Debrecen II – CAO-NAC 1–1, Máramarossziget – CAO-NAC 4–0, Szatmárnémeti Olimpia – CAO-NAC 2–2, Béli SK –Nagyváradi AC 3–4, Aradi UTA U19 – CAO-NAC 4–2 , Borosjenő – CAO-NAC 0–1 , Keményfok – Nagyváradi AC 2-6.

A CAO-NAC összeállítása:  R. Bochiş – A. Catana, O. Ienciu, M. Abagiu, D. Pop – D. Farcaş, Zádori – N. Farcaş, L. Criste, S. Ciocan – Waritz Á. A II. félidőben pályára lépett még  Negrea. Mal, Pădurean, Bóné, Coroianu, Jiroş, A. Morar, Kincses, Balogh és Spiridon.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában