Mérkőzés

2022.09.06. 12:35

Két gólt és három piros lapot hozott a nagyváradi rangadó

Forrás: a szerző felvétele

Jósa Attila

Mintegy 200, zömében a vendégeket hangosan biztató néző látogatott ki vasárnap délután a Bodola Gyula Stadionban megrendezett Nagyváradi Bihar FC II – CAO-NAC 1910 mérkőzésre. Bár a Bihar FC első csapata csak közel két hét múlva játszik újra hazai pályán a harmadosztályú bajnokságban, a IV. Liga városi rangadóját az edzőpályára „száműzték”, nézőket pedig nem engedtek a pálya mellé a rendezők, így az érdeklődők a stadion nyugati lelátójának legfelső korlátja mellől követhették az eseményeket. A meglehetősen feszült légkörben lezajlott mérkőzésen már az első félidőben „repkedtek” a sárga lapok, aminek később lett jelentősége, Cosmin Cormoş játékvezető véleményes döntéseit egyre nehezebben fogadták el a zöld-fehérek játékosai és szurkolói. 
A CAO-NAC kezdte aktívabban a találkozót, de a félidő közepére feljavultak a piros-kékek, sőt, a 39. percben Andrei Moga a vezetést is megszerezte a hazaiaknak. A második félidőben Sergiu Ciocan, Robert Pădurean és Raul Bodea is a kiállítás sorsára jutott a CAONAC játékosai közül, amivel végképp elszálltak a vendégek pontszerzési esélyei. A 76. percben Bozsik Csaba egy remek lövéssel állította be a 2–0-s végeredményt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában