Megmérettetés

2021.09.14. 19:45

A jövő cselgáncsozói Borson „nőnek”

Magyarország, Románia, Szerbia és Ukrajna huszonkét cselgáncsklubja vetélkedett múlt héten Szatmárnémetiben a Város Kupa elnevezésű nemzetközi cselgáncsversenyen. Az eseményen a Borsi Viitorul fiataljai is remekeltek.

Sz. Z.

Kiváló eredményeket értek el a Borsi Viitorul gyerek és ifjúsági korú cselgáncsozói a Szatmárnémetiben nemrégiben megrendezett, Város Kupa elnevezésű cselgáncsversenyen, amelyen Magyarország, Románia, Szerbia és Ukrajna huszonkét klubjának kétszázötven versenyzője vetélkedett korosztályonként. A Nagy Cristian által edzett Borsi Viitorulban tréningező Nagy Noémi – annak ellenére, hogy két évvel fiatalabb volt a korcsoportjában indulóknál – ezüstérmes lett a 24 kg-os súlycsoportban. Noémi csapattársa, a korosztályában szintén legfiatalabb sportolóként tatamira lépő Maria Brudaşcă a 30 kg-os súlycsoportban végzett a második helyen.

A borsi klub fiú versenyzői sem adták alább, Nagy Patrick (30 kg) például öt mérkőzést is megnyerve, végeredményben a második helyen végzett. A kezdők 50 kg-os súlycsoportjában indult Oláh Ádámnak (50 kg) nagy jövőt jósolnak a szakemberek, hiszen az első nagy versenyén bronzérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában