Edzés

2021.01.13. 15:14

A CAO már elkezdte a felkészülést

A Nagyváradi CAO már elkezdte a felkészülést, a Váradszentmártoni CSC jövő hétig még „kivár” Kedden a Bodola Gyula Stadionban találkoztak először a Nagyváradi CAO harmadosztályú együttes labdarúgói, némelyikük annak örült, hogy végre kimozdulhatott a lakásból, mások pedig annak, hogy az ünnepek alatt „megszerzett” felesleges kilókat leedzheti végre magáról.

F. Á.

A tegnapi könnyed levezető tréning után, a héten már keményebb edzésekkel folytatták a felkészülést a Nagyváradi CAO III. Ligás csapatának labdarúgói, akik január 30. és február 6. között a félixfürdői edzőtáborban folytatják az alapozást a visszavágó idényre készülve. A főként az erőnléti tréningekre alapuló edzőtábort követően számos barátságos mérkőzés, közöttük a Mezőtelegdi Foresta, a Nagyváradi Luceafărul, a Csermői Gloria, a Temesvári Ripensia, a Kisjenői Crişul, a Lippai ±oimii és a Szatmárnémeti Olimpia elleni mérkőzések várnak a fiúkra. Florin Farcaş edző ősszel szerepeltetett és harmadik helyen végzett csapatából senki nem igazolt el, a szakember szerint a keret stabil, de némely poszton – amit nem volt hajlandó elárulni – még erősítene.

A harmadosztályban csoporttárs, a tavaszi folytatást a hetedik pozícióból váró Váradszentmártoni CSC január 18-án, hétfőn „veselkedik” a tavaszi idényre való felkészülésnek, és ahogy azt Alex Krenek klubelnök elmondta, nem terveznek hosszabb, a településen kívüli edzőtábort, viszont annál több barátságos meccset szeretnének játszani, hogy felmérhessék, milyen poszto(ko) n kell erősíteniük, illetve megerősödniük ahhoz, hogy a következő idény is a harmadosztályban találja őket. Amint azt a klubvezetőtől megtudtuk, az őszi keretből Zilahra igazolt Sergiu Pop csatár, viszont hiába volt számos „kérője” Alex Soriannak, a támadó középpályás marad a Váradszentmárton labdarúgója, és minden bizonnyal pályára lép a Csermői Gloria, a Kisjenői Crişul és a Kudzsiri CSO elleni előkészületi találkozókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában