Megyei foci

2020.07.23. 13:43

Pénteken zárul a beiratkozási határidő a Bihar megyei labdarúgásban

 A pénteki nap az utolsó a Biharban szervezett megyei felnőtt (IV. és V. Liga), illetve az ifjúsági (U19, U17, U15, U13 és U11) labdarúgó-bajnokságokba való beiratkozásra – közölte tegnap lapunkkal a Bihar megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) titkára, Boros Péter.

Mint megtudtuk, a negyedosztályba beiratkozni kívánó csapatok 500, az ötödosztályban szereplők 400, míg a gyerek- és ifjúsági együttesek vezetőinek 250 lejt kell fizetniük a beiratkozás alkalmával. A regisztrációs űrlapok letölthetők a ajfbihor.ro oldalról, vagy a frf-ajf.ro linkről.

Az AJF titkára ugyanakkor elmondta, hogy csak olyan csapatok beiratkozási kérelmét fogadják el, melyeknek nincs tartozása a megyei labdarúgó egyesület felé. „Eddig, a tavaly is szerepelt csapatok mintegy 40 százaléka regisztrált, de ez nem aggaszt minket, hiszen rossz szokás szerint a klubok többsége az utolsó napon kapkodja össze a papírokat, és iratkozik be – mondta Boros Péter. A hírek szerint, a bihari IV. és V. Liga következő idénye augusztus utolsó hétvégéjén rajtolna, de ez függ a koronavírus-járvány további következményeitől is.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában