Férfi kézi

2020.01.20. 12:48

Nyeretlenek voltak

A Magyarországon a Mezőtúri AFC Syngenta, a Nagyatádi Rinyamenti KC és a Makói KC társaságában tornát nyerő Nagyváradi VSK másodosztályú férfi kézilabda csapata múlt héten már a második előkészületi jellegű tornán vett részt Székelyudvarhelyen.

A január 16-18. között rendezett eseményen a vendéglátó másodosztályú (C csoport, első hely) Szelykén kívül két Nemzeti Ligás együttessel, a Bukaresti Steauaval és a Fogarasi VSK-val is megmérkőztek. A Steauatól 35–26, a Székelyudvarhelytől 41–31, míg a Fogarasi VSK-tól 42–21 arányban kaptak ki a váradiak, a tornát a Fogaras nyerte meg.

A bajnokságban 31 pontos VSK – tíz győzelmének és egy-egy döntetlenjének, illetve vereségének betudhatóan – a D csoport első helyén telelt, megelőzve a Nagyszentmiklósi Unireát (27 pont) és a Craiovai Universitateát (25).

A tavaszi első fordulóban, január 26-án, szombaton, 13 órától (a belépés ingyenes) az Antonio Alexe Sportarénában a bajnoki tabella negyedik helyezettjét, a Târgu Jiui Constantin Brâncuși-t fogadja a váradi együttes.

Borítókép: a Nagyváradi VSK másodosztályú férfi kézilabda csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában