Kispályás labdarúgás

2020.01.28. 17:05

„Kispályások”: Derecske után Mihályfalván

Múlt hétvégén három napos kispályás labdarúgó tornát rendeztek Derecskén, a Kamion Kupán összesen 37 csapat vett részt. A magyarországi, főként Hajdú Bihar megyei csapatok mellett a mezőnyben ott volt a Bad Boys nevet viselő érmelléki csapat is, melyben érmihályfalvi, érsemjéni, értarcsai, érkeserűi sportolók léptek pályára.

Fotó: Szabo Zsombor

Rencz Csaba

A csoportmeccseket pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt játszották, vasárnap délután pedig a továbbjutottak egyenes kieséses alapon egyre zsugorították a mezőnyt. A Bad Boys az A csoportban mindjárt az első napon harcba szállt és a következő eredményeket érte el: Lufthansa (Debrecen)–Bad Boys 2–0, Bad Boys–Sevilla Sekanál (Hajdúsámson) 2–1, Bad Boys–Forza (Derecske) 6–1, Bad Boys–Konyári SE 2–1. A három győzelemmel és egy vereséggel szerzett 9 pont (gólarány 10–5) elég volt a csoport második helyéhez, egyidejűleg a továbbjutáshoz, így a csapat vasárnap visszatért a derecskei sportcsarnokba, ám a legjobb 16 között már nem jártak sikerrel: HL-LAB (Debrecen)–Bad Boys 3–0. Legyőzőjük a negyeddöntőig jutott, a végső győzelmet a Fékcentrum (Debrecen) szerezte meg, a döntőben 2–1-re legyőzve Derecske gárdáját. Az érmelléki csapat tehát ezúttal nem jutott be a legjobbak közé, ám nem csak a pályán szerzett tapasztalatokat, hanem a verseny lebonyolítását illetően is, ezt e hét végén máris hasznosíthatják, hiszen február elsején, szombaton Érmihályfalván zajlik kispályás torna (ahogyan azt lapunkban is meghirdettük).

Mint megtudtuk, a határidőig 12 csapat jelentkezett, a csoportmeccsek reggel nyolc órakor kezdődnek, a döntő várhatóan a késő délutáni órákban lesz.

Borítóképünkön: a Bad Boys a pénteki játéknapon, fent (balról jobbra): Claudiu Mihale, Kiss Sándor, Ármós Sándor, Bersenszki Eduárd; lent: Crisan Roland, Molnár Attila, Solymosán Ferenc, Csomós Patrik. Vasárnap játszott még Rácz Ede, Szilágyi Zoltán és Szkirkanics Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában