Április 11

2020.04.15. 10:27

Rendhagyó magyar költészet napja a váradi Szigligeti Színházban

Az elmúlt hétvégén a Szigligeti Színház rendhagyó körülmények között ünnepelte a magyar költészet napját: április 11-én a Szigligeti Társulat művészei telefonon keresték meg a teátrum bérletes nézőit, akiknek kedvenc költeményüket szavalták el.

A költészetnapi telefonos szolgálat a színházi kényszerszünet alatt, a Szigligeti Színház által szervezett kampány része, amelynek célja, hogy a hűséges nézők és internetes követők ne maradjanak színházi élmény nélkül a kijárási tilalom ideje alatt sem. A színház ugyanakkor ezúttal nem online térben kívánt megemlékezni a jeles alkalomról, ezért telefonon kereste fel mindazokat az idős nézőket és bérlettel rendelkező személyeket, akik hűséges színházbarátok.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy minden olyan személy, aki előzetesen nem adta meg telefonszámát a színház munkatársainak, de szeretne részt venni ebben a meglepetésakcióban, az jelezze szándékát a színház Facebook-oldalán.

A Szigligeti Színház ugyanakkor folytatja a #maradjottonnézzélszínházat kampányát, amelynek keretében, az utóbbi évek legsikeresebb előadásainak felvételei mellett, hamarosan videóinterjúkat is közzétesznek a színház webes felületein.

Borítóképünkön: József Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!