Jótékonyság

2020.01.13. 10:23

Noelért énekelnek májusban

Nagyszabású fesztivált szerveznek Nagyváradon május végén, a kétnapos rendezvény jegybevételének felét Noel baba gyógyulására ajánlják fel, a fesztivál szlogenje: We sing for Noel (Noelért énekelünk).

Törő Enikő

A május 23-24. között zajló fesztivált Dóczi Edina és csapata szervezi, s annak több apropója is van. Egyrészt segíteni szeretnének Ölyüs Noel Róbertnek, az SMA-1 betegségben szenvedő érkörtvélyesi kisfiúnak, másrészt a rendezvényszervező cégük egy éves születésnapját is ünnepli. A kétnapos fesztiválon sportbemutatók és vetélkedők lesznek, főzőversenyt, és kulturális tevékenységeket rendeznek, emellett művészek bemutatóit, helyi zenészek és lemezlovasok fellépését lehet megtekinteni, illetve hat világsztár is koncertezik majd. A fellépők névsorát hamarosan közzétesszük, egyelőre annyit árultak el a szervezők, hogy három nemzetközileg elismert fellépő is lesz, Németországból és Nagy Britanniából. Az esemény alkalmával több sátrat állítanak fel, ahol magyar és román nyelvű előadások, interaktív beszélgetések zajlanak, különböző függőségekről lesz szó, önismeretről és személyiségfejlesztésről.

Dóczi Edina kifejtette, hogy a fesztivál neve, a SMAllTime is felhívja magára a többszörös célt: az SMA Noel betegségének nevére utal, a teljes név (smalltime – kevés idő) arra, hogy maximum másfél éven belül be kell adni a Zolgensma gyógyszert Noelnek, az AllTime pedig azt közvetíti felénk, hogy híres sztárok lépnek fel.

Jegyeket hamarosan elővételben lehet vásárolni, online és személyesen is, egy belépő ára elővételben 50 lej/nap/fő lesz. A jegybevétel felét felajánlják Noelnek, emellett több urnát is kihelyeznek, és licitre bocsátanak több fellépő által aláírt pólót, de egyéb meglepetéssel is készülnek a szervezők

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!