Végzősök

2024.06.10. 13:08

Elballagtak az 1-es Számú Technológiai Líceum végzős diákjai Érmihályfalván

Forrás: ermihalyfalva.ro

Balázs J. Attila

Utoljára szólt az iskola csengője a végzős diákok számára péntek délelőtt az érmihályfalvi 1-es Számú Technológiai Líceumban. Négy osztály ballagott az idén, a XII. A (osztályfőnök Crăciun Călin), a XII. B (osztályfőnök Mezei Emőke), illetve a szakosztályok: kereskedelem (osztályfőnök Sütő Stella), a szakács és mezőgépész (osztályfőnök Hegyesi Judit). Az osztálytermek bejárása után az udvaron felállított sátrak alatt foglaltak helyet a végzősök. Baghiu Judit tanárnő, az esemény moderátora köszöntötte a ballagókat, szülőket, hozzátartozókat, a tanári kart és a meghívott vendégeket. Először az ünnepség programját ismertette, majd átadta a szót Zeffer Tímea igazgatónak, aki beszédében kiemelte: öröm és szomorúság ötvöződik ezen a napon, hisz szomorú az elválás azoktól a társaktól, akikkel az elmúlt években jóban-rosszban együtt voltak. Ugyanakkor örömteli is az esemény, mert új lehetőségek bontakoznak ki a fiatalok előtt. Sikerekben gazdag életutat kívánt a végzősöknek, és felhívta a figyelmüket arra, hogy az iskola kapui mindig nyitva állnak előttük, ha örömeiket szeretnék megosztani, vagy ha tanácsot szeretnének kérni tanáraiktól. Derșidan Ștefania-Anica aligazgató objektív okok miatt nem tudott jelen lenni az eseményen, ünnepi beszédét Baghiu Judit olvasta fel, illetve a rendőrség képviseletében Sălăjan Gabriel szólt az egybegyűltekhez. 

Forrás:  ermihalyfalva.ro

Karsai Attila megbízott polgármester beszédében kiemelte, szívesen tesz eleget az évzárókra vagy ballagási ünnepségekre való meghívásoknak, mert részese lehet a fiatalok és szüleik örömének. „Minden diák hordoz magában valamilyen értéket, legyen az tanulmányi, sport vagy szakmai tudás. Köszönet jár a tanári kar tagjainak az áldozatos, odaadó munkáért, valamint a szülőknek a támogatásért, bátorításért, melyeknek köszönhetően a fiatalok a legjobbat tudták kihozni magukból” – mondta Karsai Attila, aki az érettségizőknek a közelgő vizsgákra sok szerencsét és jó eredményeket, a többi diáknak és tanároknak örömteli és tartalmas pihenést kívánt.

Forrás:  ermihalyfalva.ro

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában