Állásbörze

2024.04.05. 09:12

Megkezdődött a Nagyvárad Job Expo: több mint 1000 munkahely áll rendelkezésre

Az álláskeresőket várják ma a Nagyvárad Job Expo állásbörzére.

BN-összeállítás

Az eseményre, melyen huszonöt munkáltató és egy szakképző iskola jelezte részvételét, ma 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). Az állásbörze szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft., intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A munkáltatók állásajánlatai különböző szakterületekre szólnak: autóipar, gépészet, informatika, kiskereskedelem, kötöttáru és textilruházat; mind a felsőfokú végzettséggel, mind a szakképesítéssel rendelkezőket, mind pedig a képesítés nélkülieket várják az eseményre.

A Nagyvárad Job Expón a következő munkáltatók vesznek részt: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De'Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon, H&T NPE East Europe, APD Group, Gi Group, Lugera – The People Republic, Qapirom Plast és az Adecco humánerőforrás-közvetítő, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában