Gyász

2024.04.02. 08:16

Gyászhírek, április 2.

Fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú és fájdalmas betegség után elhunyt a szeretett anya, nagymama, dédnagymama és anyós, MOLNÁR ERZSÉBET. Temetése ma, 2024.04.02-án, kedden 13 órától a székelyhídi római katolikus kápolnától. Nyugodjon békében! A Nyilas család.

*

Fájdalommal veszünk búcsút a szeretett nővértől, nagynénitől, sógornőtől, MOLNÁR ERZSÉBETTŐL (született Kótai). Soha nem feledünk! A Simonca és a Kótai család.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett keresztanyámtól, MOLNÁR ERZSÉBETTŐL. Emléked örökké szívemben él! Romulus Simonca.

*

Együttérzésünket fejezzük ki FURDUI ANDREA kolléganőnknek szeretett édesapja, ZAHRADNYIK LADISLAU elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Black Sea nagyváradi kirendeltségének munkaközössége.

*

„Lehunytad a szemed, és csendben elmentél. Szívedben csak egy volt, hogy minket szerettél.” Két éve, hogy elhunyt drága szerettünk, DUTKA ISTVÁN (Bors), kire szeretettel emlékezünk. Nyugodjon békében! Szerető felesége, lánya, veje és két unokája, Gergő és Balázs.

*

Olyan csend van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani.” (Váci Mihály) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 85. évében, 2024. március 29-én elhunyt MÉHÉSZ GÉCI JÁNOS (ezredes). Nyugodjon békében! Hasas Ildikó, Şchiop Katalin, Técsi Ferenc és családjuk.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, SZABÓ GIZELLÁRA (szül. TÓTH), akit ma három éve ragadott el a betegség tőlünk. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejárt.” Angyalok vigyázzanak Rád, nyugodj békében! Bánatos férje, Zoli, lánya, Bea, veje, Peti és unokája, Márk.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, ZILAHI ISTVÁN életének 85. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése április 3-án, szerdán 13 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Búcsúzik felesége, Eszter és gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, apa, após, nagyapa, ZILAHI ISTVÁN életének 85. évében elhunyt. Temetése április 3-án 13 órakor a püspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik fia, István és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól, nagyapától, ZILAHI ISTVÁNTÓL, akinek jóságos szíve életének 85. évében megszűnt dobogni. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Búcsúzik lánya, Kati és családja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában