Gyász

2024.04.12. 07:14

Gyászhírek, április 12.

Szívünk minden szeretetével emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, OLTEAN GYULÁRA (született Érselénden) halálának 15. évfordulóján. A hosszú utak véget értek, Ahonnan hozzánk mindig visszatértél. Innen nincs visszaút, de ami még éltet, Hogy az út végén találkozom véled. Szerető családod.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, GYÖRGY JOLÁNRA (született Kárásztelken), akit hosszú betegség után, már 4 éve elragadott a sors tőlünk. Emléke legyen áldott! A szerető család.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk halálának negyedik évfordulóján drága gyermekünkre, a testvérre és édesapára, PORCZA ISTVÁN SZILÁRDRA, aki három éve, 2020. április 15-én, hosszan tartó betegségben szenvedve, 39 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Szívünkben örökké élni fog. Míg élt, szerettük, míg élünk, soha el nem feledjük. Nyugodj békében! Megemlékezés a Barátok templomában 2024. április 14-én, vasárnap 11.30 órától, a szentmisén. A gyászoló család.

*

Megrendülve sírod előtt állunk, talán te is látod, eljöttünk megtisztelni téged, drága VÁGI LÁSZLÓ, osztálytárs és jóbarát. Vigasztalódást a megtört családnak. Nyugodjál békében, emlékedet szívünkben megőrizzük. Osztálytársaid a 4-es Számú Középiskola XI. D osztályából.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki VÁGI LÁSZLÓ családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Szomorú szívvel és mély együttérzéssel búcsúzunk a kivételes szakmai tudású VÁGI LACI építésztől. Isten adjon neki nyugodalmat! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Pál család, Luci és George.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, apósra, ERDEI BALÁZSRA halálának 17. évfordulóján. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, Hol megpihent a te jóságos szíved. Aludj virágok között, legyen szép az álmod, Vigyáz a sírodra bánatos családod. A jó Isten őrködjön pihenése felett! A bánatos család.

*

Sok szeretettel emlékezünk kedves, drága halottunkra, KÓSA-KUN GYULÁRA (Nagyvárad). Emléke legyen áldott! Mindig imádkozunk érte. Isten őrködjön pihenése felett! Szerető felesége, Bernadette és gyermekei.

*

Örökké tartó szeretettel és tisztelettel emlékezünk az édesapára, apósra, nagytatára, GAJDÓ ISTVÁNRA (Hegyközszáldobágy–Nagyvárad) halálának 15. évfordulóján. „Ülj le egy percre, gyújts egy gyertyát, s gondolj most arra, ki fentről vigyáz reád.” Soha el nem feledő fiad és családja.

*

Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk.” Fájdalmas 20 év telt el azóta, hogy elveszítettük az imádott kislányt, testvért és sógornőt, MICULA RAMÓNA LIVIÁT, valamint a drága férjet, édesapát és apóst, MICULA LIVIU EUGENT, aki 18 éve hagyott itt bennünket. Áldott legyen a föld, melyben örök álmukat alusszák! A gyászoló család.

*

„Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk.” Fájdalmas 20 év telt el azóta, hogy elveszítettük az imádott kislányt, testvért és sógornőt, MICULA RAMÓNA LIVIÁT, valamint a drága férjet, édesapát és apóst, MICULA LIVIU EUGENT, aki 18 éve hagyott itt bennünket. Áldott legyen a föld, melyben örök álmukat alusszák! A gyászoló család.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak álmok, árnyak, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még.” Szeretettel emlékezünk a drága édesapára, KATONA ZSIGMONDRA, ki 30 éve hunyt el, és a szeretett nagymamára, JAKAB IRMÁRA, ki 20 éve távozott. Emléküket szívünkben őrizzük. Tibi, Erika, Zselyke, Kristóf.

*

Megrendült lélekkel és mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, SZABÓ LADISLAU ALEXANDRU (nyugalmazott ezredes) életének 85. évében, hosszú betegség után elhunyt. Utolsó útjára április 15-én, hétfőn 15 órakor kísérjük a biharpüspöki kápolnából. „Csoda volt, hogy éltél és bennünket szerettél, Nekünk nem is haltál meg, csak álmodni mentél. Lelked elszállt, mint a hópihe a fényben, Ragyog ránk fényesen, csillagként az égen. Egy remény van, mi éltet és vezet, Hogy egyszer majd találkozunk veled.” Nyugodj békében! Gyászolják: szerető felesége, Anikó és fia, Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában