Job Expo

2024.03.14. 09:06

A Madrugada bemutatja állásajánlatait a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo tavaszi állásbörze április 5-én, pénteken 10–18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

BN-összeállítás 

A Madrugada Group, amely az egyik legjelentősebb vállalat a PVC- és alumínium-asztalosipar területén Romániában, jelen lesz a Nagyvárad Job Expón. 

„A cégünk által gyártott termékek a piacon jelenleg elérhető legmodernebb technológiákkal, nagy teljesítményű gépekkel készülnek, jól megszervezett gyártási folyamatban a beszerzéstől a késztermék kiszállításáig” – közölték a cég képviselői. 

 

Ebben a kiadásban a Madrugada számos ajánlatot kínál mind a közép-, mind a felsőfokú végzettségűek számára: termelési operátorok – 20 hely, rakománykezelők – 5 pozíció, csomagolási operátorok – 2 hely, karbantartó technikus – 2 állás, karbantartó mérnök – 1 hely, műszaki értékesítési képviselő – 1 pozíció, értékesítési képviselő – német nyelvismeret – 1 állás és szállítási koordinátor, exportra – 1 hely. A Madrugada vállalatcsoport jelenleg 530 személyt foglalkoztat. Minden alkalmazott a javukra és támogatásukra létrehozott bércsomagban részesül, amely a következőket tartalmazza: vonzó alapfizetés, jelenléti bónusz, teljesítménybónuszok, magán-egészségbiztosítás, ünnepi ajándékutalványok, biztosított szállítás. 

 

A Nagyvárad Job Expo résztvevői 

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi médiában és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek. Eddig a következők jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola. A Nagyvárad Job Expo állásbörzére regisztrálni kívánó cégek további információkat kaphatnak a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában