Gyász

2024.02.02. 09:05

Gyászhírek, február 2.

Bánatos szívvel, leírhatatlan fájdalommal emlékezünk a három éve elhunyt, imádott feleség, édesanya, BARBU TÍMEA halálának évfordulóján. Üres a ház nélküled, HIÁNYZOL. Nyugodj békében! Szerető férjed, Rémusz, fiad, Rémusz és menyasszonya, Franciska, sógornőd, Edina és családja.

*

Három éve lelket tépdeső fájdalomban élek, amióta meghalt egyetlen, imádott gyermekem, BARBU TÍMEA (szül. LOVÁSZ). Te voltál mindenem, életem értelme, míg élek, siratlak. Nyugodj békében! Bánatos édesanyád, Gyöngyi.

*

Mély fájdalommal értesültem drága barátom, FÓRIZS ATTILA haláláról. Őszinte részvétemet fejezem ki feleségének, DITTÁNAK. Emlékeimben örökké élni fog! Farkas Károly.

*

„Ha elfogyatkozik is testem és szívem: szívemnek kősziklája és az én örökségem te vagy, oh Isten, mindörökké!” (Zsolt. 73,26). A feltámadás reménységében búcsúzunk FÓRIZS ATTILA volt munkatársunktól, az egyházkerület nyomdájának első vezetőjétől. Nyugodjon békében. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Királyhágómelléki Református Egyházkerület munkatársi közössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, FARKAS ANGELICÁNAK, édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Prodchim és az Interpack munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett fiamra, IFJ. HAJAS PETIRE, aki ma egy éve távozott az élők sorából. Emlékezik édesanyja, Erzsébet, nagybátyja, Lajos és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki BÁLINT BEÁTÁNAK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki GÁSPÁR ISTVÁN kollégánknak, szeretett testvére elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem vezetősége és munkaközössége.

*

Elment örökre… hatalmas űr, mit itt hagyott, de ő már az Úrtól békességet kapott. Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, KÖLLŐ ESZTERRE (gyantai születésű) halálának 6. hetén. Szerettei.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 1996. február 4-én szeretett gyermekünk, DEMETER LÁSZLÓ ZOLTÁN tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! „Csak az hal meg, akit elfelejtenek.” Örökké bánatos apja, testvére, Richárd és családja. 

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága jó férjemre, PARDI BENJÁMINRA, aki 3 éve visszaadta lelkét Teremtő Urának. „Mert tudom, az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” Akkor voltam boldog, amikor itt voltál velem, mellettem voltál és fogtad a kezem. Isten őrködjön örök álmod felett! Bánatos felesége, Erzsike és a család.

*

Hálás szívvel és szeretettel emlékezem férjemre, GONDEK JÁNOSRA (Tóti) halálának 4. évfordulóján. Szerettei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában