Mulatság

2024.02.05. 08:33

Családos farsangi bált szervezett a püspökség

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Ciucur Losonczi Antonius

Farsangi bálba hívott minden érdeklődőt a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség szombaton este, a Szent László Líceum dísztermébe. Az alkalomhoz illően elegánsan felöltözött vagy jelmezbe bújt ünneplőket az egyházmegyében a családpasztorációért felelős Tóth Attila Levente margittai plébános üdvözölte, köszönetet mondva Konrád Katalin iskolaigazgatónak és Böcskei László megyés püspöknek a lehetőségért. Jelezte ugyanakkor, hogy egy úttörő, de remélhetően sikeres kezdeményezésről van szó, mely felvezetője, illetve része a február 11-én kezdődő Házasság hetének, de azért tették erre az időpontra, mely a többi esemény már a nagyböjti időszakra esik, amikor nem lehet zenés mulatságokat szervezni.

Böcskei László megyés püspök örömteli találkozásokat kívánt és minőségi együtt töltött időt. Felhívta a figyelmet néhány programra a Házasság hetéből, amikor például akár ővele is együtt lehet teázni. Mint mondta, ezek megtalálhatóak az egyházmegye honlapján (varad.org), szívesen és sok szeretettel várnak mindenkit.
A bálon színvonalas műsorral lépett fel az iskola Vadrózsák csapata, melynek tagjait Nagy Enikő tanár tanította be, majd két tizenkettedikes pár is táncolt, őket Török Tamás készítette fel. Utánuk a Csillagocska Alapítvány Járom zenekara buzdította néptáncra a bálozókat. Később Hitter Levente volt a DJ, és tombolajegyeket lehetett vásárolni.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában