Nyeremény

2024.01.11. 15:48

Strandbelépőket lehet nyerni

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Idén is strandbelépőket nyerhetnek mindazok a váradiak, akik április 1-ig online és egy összegben fizetik be helyi adójukat – tájékoztat a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal. A nyereményjátékot idén nyolcadik alkalommal szervezik meg, és az online fizető magán- és jogi személyek automatikusan részt vesznek benne. A versenyszabályzat szerint április 1-ig minden héten tartanak sorsolást, amelyen egy egész napos családi belépőt (két felnőtt és két 18 év alatti gyermek számára) lehet majd nyerni a nagyváradi aquaparkba. A nyereményakció január 9. és április 1. között zajlik, az első húzást január 18-án tartják meg, ezen az alkalmon a január 9–14. közötti héten fizetők között sorsolnak. Összesen 12 húzás lesz, az utolsót április 4-én tartják. A nyertesek az aquapark adminisztrátora által kiállított személyre szóló kártyát kapnak, amelyet a strandra való belépéskor fel kell mutatni. Abban az esetben, ha a csoportnak nem tagja a nyertes, akkor a személyi igazolványának a másolatát is be kell mutatni. Amennyiben a nyertes egy jogi személy, belépéskor a csoport fel kell mutassa a jogi személy által kiállított felhatalmazást, amelyen név szerint meg vannak nevezve a csoport tagjai. A nyertesek előzetesen kell helyet foglaljanak, legalább három nappal a strandolás előtt. A foglalás hétfőtől vasárnapig 10–21 óra között lehetséges a 0771-355-322 telefonszámon.
Az ingatlan-, telek- és gépjárműadókat online a következő módokon lehet kifizetni: a városháza honlapján, a www.ghiseul.ro oldalon, illetve a MobilePay telefonos applikáción keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában