Koncertek

2023.12.14. 08:36

Bejelentették a karácsonyi vásáron fellépők névsorát

Fotó: Alexandru Nițescu

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Radio Zu idén is jelen van a nagyváradi karácsonyi vásáron a Jócselekedetek Városa jótékonysági programjával. Mihai Morar műsorvezető szerdán bejelentette a város főterén december 16–22. között fellépők névsorát. „Huszonhét elhivatott művésszel a Jócselekedetek Városa egy valódi örömfesztiválnak ígérkezik. Sok ember számára ez az év vége egy új élet kezdete lesz. Mert amikor adsz, életeket változtatsz meg. Amikor része vagy a Jócselekedetek Városának, csodában lehet részed” - állítják a szervezők. A fellépők sorában szerepel Smiley, Loredana, a The Motans, Andra, Guess Who, Andia, Alina Eremia, Irina Rimes, The Urs, Nicole Cherry, DJ Project és még sokan mások. A koncertek időpontját péntektől kezdődően egyenként jelentik be, a koncerteket megelőző napon a Radio Zu platformjain. December 16-án, 14 órától Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma és Tea Teodorescu megnyitják a Jócselekedetek Városának kapuját, amely azért is számít népszerű mozzanatnak, mivel a közönség tagja közös fényképeket készíthet kedvenc lemezlovasaikkal. A Jócselekedetek Városa a Radio Zu rádióállomáson hallgatható egész nap, a műsorvezetők a Szent László térről élőben jelentkeznek be.
A rendezvényt a Radio Zu és a Visit Oradea szervezi, támogatója Nagyvárad Polgármesteri Hivatala. A nagyváradi karácsonyi vásáron negyedik alkalommal szervezik meg a jótékonysági programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában