Ünnepség

2023.11.10. 16:00

Születésnaposokat köszöntöttek

A szerző felvételei

Ciucur Losonczi Antonius

Egy néhány évvel ezelőtt már létezett hagyományt elevenített fel (bár akkor ez havi szinten működött) az RMDSZ váradi Nőszervezete: felköszöntötték azokat a tagokat, akik az őszi hónapok valamelyikében születtek. Az összejövetelnek a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum díszterme szolgált helyszínéül szerda délután, az ünnepelteknek pedig a paptamási általános iskola színjátszó körös V–VIII. osztályos diákjai kedveskedtek egy műsorral, akiket Varkucs Róbert Károly tanár készített fel. Az előadás – mely az elmúlt tanévben harmadik díjat nyert Szatmárnémetiben a Bessenyei István Országos Diákszínjátszó Fesztiválon (ODIF) – tulajdonképpen Jancsi és Juliska történetének aktualizált változata.

 

A megérdemelt taps után egy olasz, de a Szent László Líceum VII. A osztályába járó ifjú hölgy, Ruggiero Rachele két dalt énekelt, majd Pásztor Gabriella, a Nőszervezet váradi elnöke köszöntötte az ünnepelteket és természetesen a tortaevés sem maradt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában