Program diákoknak

2023.04.26. 16:11

Állásbörzét és pályaorientációs napokat tartanak Váradon

Az előző két rendezvény sikerét figyelembe véve a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség idén ismét megrendezi Nagyváradon az állásbörzét és a pályaorientációs napokat. A május 18–19-i esemény helyszíne ezúttal a Nagyvárad Aréna (az Auchan bevásárlóközpont mellett). A Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség mellett a szervezők sorában partnerként található a Nagyváradi Don Orione Jótékonysági Szervezet, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Békés Vármegyei Kormányhivatal, valamint a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány. A rendezvény ugyanis egy határon átívelő projekt keretében valósul meg, a Bihar Megyei Tanfelügyelőség támogatásával.
Az állásbörze célközönsége elsősorban a 7–8., illetve 11–12. osztályos diákok, de bármilyen korosztályhoz tartozó érdeklődő ellátogathat a rendezvényre. A diákok részvétele időponthoz kötött, elkerülve ezáltal a túlzsúfoltságot. A cégek mellett jelen lesznek az állásbörzén az iskolák, egyetemek, továbbképző intézmények képviselői is. A kiállítókkal való megismerkedés után az érdeklődők műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt, amelyek a karrierválasztásban nyújthatnak segítséget a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában