Állásbörze

2023.03.10. 10:02

Már zajlik a Nagyvárad Job Expo az Era Shopping Park kupolatermében

Közel 900 munkahely közül válogathatnak az álláskeresők a Nagyvárad Job Expo újabb kiadásán. Az állásbörze ma, március 10-én, 10–18 óra között zajlik az Era Shopping Park kupolatermében.

Fotó: Alexandru Nițescu

Erdon-összeállítás

A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. A börzén jelen vannak Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyek, pályakezdő fiatalok, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségűek jelentkezését egyaránt várják.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére 26 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, Class Furn, Celestica, Congips, Axe Group Romania, Comau, Hella Romania – Hella Technical Center Oradea, Color Type és a Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Ingyenes állásportált indított  a Bihari Napló kiadója

A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon. ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press új termékkel jelentkezik: a JobsOn.ro ingyenes regionális állásportállal. Az új portál elindítására ma, a Nagyvárad Job Expo állásbörze keretében kerül sor. A rendezvényen a cégek és az álláskeresők egyaránt segítséget kaphatnak az Inform Media Press alkalmazottaitól a felhasználói fiókok létrehozásában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában