Gyász

2023.03.17. 08:03

Gyászhírek, március 17.

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesapára, szerető férjre, apósra és nagyapára, FORMITTÁG SÁNDORRA halálának 5. évfordulóján. „Nem azt kérdezzük Uram, hogy miért vetted el tőlünk, hanem köszönjük, hogy adtad nekünk.” Nyugodj békében! A szerető család.

*

Minden évben eljön a nap, amely számunkra fájó emlék marad. Ez a nap az emlékezés napja. Érted imádkozunk csendesen zokogva. A halál nem jelent felejtést és véget. Akik szerettek, nem felednek téged. Szívünkben élsz, és örökre ott is maradsz. STEIN JÓZSEF emlékére, halálának 7. évfordulóján. A család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó feleségre, anyára, nagymamára, LOKODI EMMÁRA, akinek jóságos szíve már 5 éve megszűnt dobogni. Nagyon hiányzol mindnyájunknak! Nyugodj békében, drága lélek. Férjed, gyermekeid, unokáid.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett fiamra, MAGYAR FERENCRE, aki már 6 éve nincs közöttünk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos, szerető családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és apa, BÁNHIDY KÁROLY életének 74. évében elhunyt. Temetése március 22-én, szerdán 12 órakor a Steinberger kápolnától. Virágot, koszorút kérjük, ne hozzanak. Búcsúzik felesége, Juci, lánya, Gabriella és a család.

*

Fájdalmas 16 év telt el azóta, hogy imádott, egyetlen gyermekünk, KISS LAJOS NORBERT (1982–2007) jóságos, szerető szíve megszűnt dobogni, tragikus hirtelenséggel itt hagyott minket. „Emlékek varázsa melegíti lelkünk,/ Szívünkben érezzük Őt, soha nem feledjük./ Álmok, emlékek, szép szavak, ez minden, ami a múltból megmaradt./ Tátongó űr lelkünkben a hiány, néha kicsit csendesül, de örökké fáj.” Az angyalok vigyázzanak rád, pihenésed legyen áldott, drága Norbikánk. Örökké bánatos édesanyád, édesapád.

*

Szombaton lesz 10 éve annak a szomorú napnak, amikor a drága testvér, nagybácsi, BÁTORI FERENC (Bihar) eltávozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó testvérre, keresztapára, BÁTORI FERENCRE (Bihar), aki holnap lesz 10 éve, hogy teremtő Urához tért. Áldott emléke örökké szívünkben él. Nyugodjon békében! Húga, Klári, keresztlánya, Vali.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 10 éve hirtelen örökre távozott az élők sorából a szeretett férj, apa, após, Id. MENYHÁRT ZOLTÁN mérnök. „Telhetnek a hónapok,/ Múlhatnak az évek,/ Mi örökké szeretünk,/ Nem feledünk Téged,/ Pihenésed legyen békés.” A szerető családod.

*

Örök álmát alussza öt éve pótolhatatlan fiam, FEKETE ISTVÁN (nyomdász, Nagyszalonta). Életed úgy múlt el, mint egy pillanat,/ Emléked szívünkben örökre megmarad./ Szerető szíved pihen a föld alatt,/ Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat./ Sok nehéz napomon/ Szép verseid vigasztalnak,/ Imáimmal áldom poraidat. Búcsúzik édesanyád és testvéreid.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, FEHÉR LÁSZLÓRA, aki 6 hete távozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos felesége, Ilona (Babi) és gyermekei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában