Támogatott tartalom

2023.01.26. 08:39

Húsételek texasi módra a Grafban ezen a hétvégén, január 27–29. között

A Graf kulináris duettjei 2023-ben is folytatódnak. Január 27–29. között az ismert étterem, a Smokăreală képviselői fognak húsalapú finomságokat készíteni a nagyváradi csapattal közösen, a Barbu Ștefănescu Delavrancea utca 3. szám alatti konyhában.

Mi lehet olyan különleges a „klasszikus” húsételek elkészítésének módjában, mint például a sertés- vagy marhaborda, a marhapofa, a pulykamell vagy a csirkeszárny? Nos, az elkészítés módja radikális változást hozhat. Jó irányba. A grillezést, a Graf-konyha egyik kulcselemét nagy szakértelemmel fogják használni a legpuhább húsok elkészítéséhez. Az állandó hőmérséklet és a türelem, amellyel az ételeket készítik, finom eredményekhez vezet: ízletes borda, amelynek a húsa magától leválik a csontról, pulykamell, amely olvad a szánkban, minden eddiginél ízletesebb lazac vagy szaftos sertéstarja, melynek ízét nem fogják egyhamar elfelejteni.

 

Azt mondják, hogy a legjobb rostélyos Texasban készül, a Smokăreală pedig egész karrierjét annak szentelte, hogy kiderítse a titkát: „Ismerned kell a fát és a húst, jelen kell lenned a főzési folyamatban. Minket pont ez a kézműves eljárás vonz”, osztotta meg Maki Kukunesh, a Smokăreală egyik tulajdonosa a zilesinopti.ro-nak adott interjújában. „És mivel a Graf a meséről és a tűzről szól, a Smokăreală-val való együttműködés biztosan sikeres lesz. Sok közös értékünk és szenvedélyünk van, rendelkezünk egy nagy teljesítményű grillsütővel is, kollégáim pedig alig várják a kulináris duettet a konyhában. Vendégeinknek a leghíresebb Smokăreală-ételeket készítjük el: sertés- és marhabordát, csirkeszárnyat, pulykamellet, marhapofát, kakast, sertéstarját és lazacot”, mondta el Cristian Belenco, a Graf menedzsere.

 

Tehát pénteken, szombaton és vasárnap (január 27., 28. és 29.) megkóstolhatják a bukaresti étteremben megszokotthoz hasonló Smokăreală-ételeket. A fővárosi csapat egy része a Graf konyhájában lesz jelen, ahol állandóan működni fog a grillsütő, hogy megsüssük a bordákat, csirkeszárnyakat, pulykamellet és egyéb finomságokat, melyek a húsevők mennyországába teleportálnak minket. Hogy időben értesüljön a Graf étterem – Poveste și Foc eseményeiről és újdonságairól, kérjük, kövesse a Facebook és Instagram közösségi oldalakon.

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában