Gyász

2023.01.31. 08:18

Gyászhírek, január 31.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség és édesanya, LOVAS MÁRIA hosszan tartó, de türelemmel viselt betegség után, 69 éves korában csendesen megpihent. Temetése február 1-én, szerdán 15 órakor a Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki LOVAS ISTVÁNNAK és fiainak, KÁZMÉR LÁSZLÓNAK és LOVAS ANDRÁSNAK, a szeretett feleség és anya, LOVAS MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nővére, Ilona, sógora, Zoltán, valamint gyermekeik, Ágota, Emese és családjaik.

*

Őszintén együttérzünk SZABÓ ISTVÁNNAL a szeretett testvér, LOVAS MÁRIA elvesztése miatt. Ilona, Zoltán, gyermekeik és családjaik.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk, anyósunk, nagyanyánk, SCHEITZNER ERZSÉBET (a Crişul Repede Hotel volt igazgatója) 2023. január 29-én, 78 évesen elhunyt. Utolsó útjára kísérjük szerdán, 2023. február 1-jén, 13 órától a városi ravatalozóból. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel tudatom, hogy szeretett feleségem, OPRIS ÉVA (szül. VICSAI, volt manikűrös) 73 évesen visszaadta lelkét Teremtőjének. Szívemben élsz, s mindig ott is maradsz! Soha el nem múló bánattal, férje, Gyuri

*

Megrendülten tudatjuk, hogy szeretett sógornőnk, OPRIS ÉVA 73 évesen váratlanul elhunyt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle Anikó és Ilonka, családjával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában