Gyász

2023.01.27. 08:31

Gyászhírek, január 27.

„Még nagyon fáj, s talán örökre így marad,/ Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad./ Az évek múlnak, feledni nem lehet,/ Nagyon hiányzol, rossz nélküled.” Az elmúlás örökké tartó fájdalmával emlékezem arra a szomorú napra, 2006. január 28-ára, amikor férjem, STETTNER ISTVÁN örökre itt hagyta szeretteit. Sírja fölött őrködjön a szeretet, emléke legyen áldott. Bánatos felesége Évi.

*

„Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk, de abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél.” Tizenhét éve már, hogy a szeretett nagybácsi, STETTNER ISTVÁN örök álmát alussza. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Lala, Ági, Attila, Zsófi és Éva.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, ÖZV. MIKNA SÁNDORNÉ (SZÜL. SZILÁGYI MARGIT) életének 101. évében megpihent. Temetése ma, 2023. január 27-én, 14 órakor a szalárdi református kápolnából. Búcsúzik tőle szerető családja, lányai, Manyi és Irénke, unokái, dédunokái és ükunokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy SCHLEICHER KATALIN 86. életévében elhunyt. Utolsó útjára ma, január 27-én, 12 órakor kísérjük, a Steinberger kápolnától. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára és édesapára, SZABÓ IRMÁRA (szül. Szalontai) halálának 40. évfordulóján és SZABÓ JÓZSEFRE (volt szalárdi lakosokra) halálának 23. évfordulóján. Szerető emlékeiket őrzik gyermekeik, menyük, unokáik, unokamenyeik és dédunokájuk. Nyugodjanak békében!

*

„Az embernek napjai olyanok, mint a fű, úgy virágzik, mint a mezőnek virága. Hogyha átalmegy rajta a szél, nincsen többé.” (Zsolt. 103,15)

Könnyes szemmel, mély fájdalommal emlékezünk SZILÁGYI ILDIKÓRA (Biharszentjános) halálának első évfordulóján. Még szeretett volna élni, még sok volt a terve, de Isten szólította, és neki menni kellett... Az élet szomorúan megy tovább, a fájdalmas emlék elkísér egy életen át. Mérhetetlen fájdalommal, de az újratalálkozás reményében emlékezik a bánatos, gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzom ÖZV. SZTRANYICZKI–MRÁZ KATALINTÓL, szeretett osztálytársnőmtől. Vigasztalódást testvérének és családjának! Neki békés pihenést! Özv. Benedek Lászlóné Juhász Anna.

*

Szomorú szívvel, el nem múló szeretettel emlékezünk SZILÁGYI BÉLÁRA, akit 2 éve kísértünk örök nyugalomra. „Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, emléked itt él szívünkben. Az idő múlik, szállnak az évek, a mi szívünkben megmarad örökké emléked. Gyászolják: felesége, Gyöngyi, tíz gyereke, tíz unokája és két dédunokája.

*

Öt éve annak a szomorú napnak, amikor itt hagyott bennünket örökre a szeretett feleség, édesanya, UJLAKI ERZSÉBET (MARGIT). Pihenése legyen csendes, nyugalma áldott! Férje és lánya.

*

„Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott,/ Megpihent a szív, mely értünk dobogott./ Könnyes az út, mely hozzád vezet,/ Örökké őrizzük emlékedet.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, FAZEKAS GYULA (született Paptamásiban) életének 71. évében rövid, de súlyos betegségben elhunyt. Temetése ma, január 27-én, pénteken 13 órakor a paptamási kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában