Gyász

2023.01.25. 08:11

Gyászhírek, január 25.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára és apósra, MÁRTON DÁVIDRA (volt gépkocsivezetés-oktató), aki 19 éve távozott közülünk az örökkévalóságba. Emlékét szeretettel megőrizzük. A bánatos család.

*

Kilenc éve annak a szomorú napnak, amikor örökre itt hagyott bennünket a szeretett gyermek, anyuka, testvér, HARCOTĂ EVA-ELENA. Pihenése legyen nyugodt, emléke áldott! Két gyermeke, szülei, testvére, annak családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nővérem, ÖZV. SZTRANYICZKI KATALIN (szül. MRÁZ) életének 88. évében, rövid szenvedés után váratlanul elhunyt. A kolozsvári Házsongárdi temetőben helyezzük örök nyugalomra. Testvére, Mráz-Szűcs Mihály és családja.

*

Minden évben eljön egy nap, mely számunkra fájó emlék marad. „Minden elmúlik, elenyész, csak egy él, az örök emlékezés.” Kegyelettel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KULCSÁR MÁRIÁRA, aki 10 éve visszaadta lelkét teremtő Urának. „Valaki elment, hiába várod,/ A földön többé már soha nem találod./ Fájó a csend, de érteni kell szavát,/ Hunyd be a szemed, és szíveddel láss,/ Megtalálod… a csendben, csak gondolj rá.” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos férjed, fiad, István, lányod, Otilia, menyed, Éva, vejed, Romi, unokáid, Rebeka, Timi és Istvánka.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és testvér, ILLE ERZSÉBET életének 84-ik évében rövid, de súlyos betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, 26-án, 14 órakor a Hasas kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában