Gyász

2022.07.07. 07:33

Gyászhírek, július 7.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett MÁRTON GÉZÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Isten adjon neki örök nyugalmat! Sógornője, Ida, lánya, Angelica és férje, Dan.

*

Őszinte részvétem fejezem ki a Márton családnak, a szeretett férj, édesapa, nagyapa és após, MÁRTON GÉZA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Sógornője, Bodnár Viola.

*

„Keressük mindennap, de nincs már sehol, gondolatban mégis itt van valahol. Talán egy napsugárban, vagy csillagban az égen, Mi most is várjuk ugyanúgy, mint régen.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett férjem, MÁRTON GÉZA életének 78. évében rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése július 8-án, pénteken 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Fájó szívvel búcsúzik felesége, Ilonka.

*

„Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek, a lélegzés túl nehéz lett, átölelt és mondta: Gyere haza!” Szomorú szívvel tudatom, hogy szeretett édesapám, MÁRTON GÉZA türelemmel viselt betegség után elhunyt. Nyugodjon békében! Drága emléke szívünkben örökké élni fog. Búcsúzik tőle lánya, Tünde, veje, Jancsi és unokája, Levente.

*

„Porszem az élet, elfújja a szél, Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél, Itt hagytál mindenkit, akit nagyon szerettél.” Fájó szívvel búcsúzom szeretett édesapámtól, MÁRTON GÉZÁTÓL, aki türelemmel viselt betegség után itt hagyott bennünket. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Gyászoló fia, Csaba, menye, Éva, unokája, Richárd.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, BARABÁS LAJOSRA, akit 6 hete kísértünk utolsó útjára. Emlékedet szívünkben örökké megőrizzük! Gyászoló családod.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában