Beruházás

2022.05.03. 11:00

Még egy tűzlépcsője lesz a megyei kórháznak

Ülésezett a város urbanisztikai és területrendezési szakbizottsága (CMUAT), mely jóváhagyta a Marcotim Impex Kft. azon beadványát, hogy készüljön egy övezeti urbanisztikai terv (PUZ) annak érdekében, hogy egy multifunkcionális ingatlan épüljön a Nojoridului utca 25. szám alatt. A beruházásra kiszemelt terület teljes nagysága 15.089 négyzetméter. A telek az OTL buszgarázsának háta mögött található, a Szálka domb környékén. A Nojoridului utcára néző homlokzattal rendelkező majdani többszintes épülettestben apartmanok, kereskedelmi helyiségek, hotelszobák, vendéglő, konditerem, helikopter-leszállópálya, mélygarázs is lesz.

Szintén pozitív elbírálásban részesült a testület részéről az a projekt, miszerint a megyei kórháznál épüljön egy külső, fémből készült, nyolcemeletes tűzlépcső, az épület hátsó oldalán, mely úgy nézzen ki, hogy egységes legyen a felújított homlokzattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában