Gyász

2022.01.18. 08:29

Gyászhírek, január 18.

Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölelt át. Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzom a szeretett testvértől, KOZMA ERZSÉBETTŐL (szül. Lukács). Nyugodjon békében. Gyászolja testvére, János és élettársa, Emike.

 

*

 

Imáimat elmondtam, könnyeimet elsírtam, testvéremet megmenteni nem tudtam. Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett testvérem, KOZMA ERZSÉBET (szül. Lukács, élt 65 évet) rövid, de súlyos betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet drága emlékére. Búcsúzik tőled nővéred, Margit és sógorod, Imre. Nyugodj békében!

 

*

 

Szomorú szívvel és örök szeretettel emlékezünk halálának 6. évfordulóján SZŐKE ELEKRE (Biharpüspöki). Egy könnycsepp a szemünkben Érted él, Egy gyertya az asztalon Érted ég, Egy fénykép, mely őrzi emléked, S egy út, mely elvitte az életed. Hiába rohan az élet tova Családod nem feled soha. Bánatos feleséged, Margit fiad, Attila és unokáid, Jázmin és Ádám.

 

*

 

Fájó szívünk fel-felzokog Érted, örökké szeretünk, nem feledünk Téged! PETRI LÁSZLÓTÓL búcsúzunk január 19-én, 14 órától a Rulikowski temetőben, a Steinberger kápolnánál tartandó temetésen. A bánatos család.

 

*

 

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Duna Tündének és családjának, a drága férj és édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott! A Pentz és a Kalmár család.

 

*

 

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki DUNA SÁNDORNAK és családjának, szeretett testvére elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

 

*

 

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki DUNA TÜNDÉNEK és családjának, szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

 

*

 

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, ILLYÉS RÓZA (szül. NAGY) életének 66. évében, hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt. Utolsó útjára kísérjük ma, január 18-án, 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle férje, János, lánya, Alice, veje, Alexandru és unokája, Daria.

 

*

 

Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, ILLYÉS RÓZÁTÓL (szül. NAGY RÓZA), vigasztalódást kívánunk szeretett családjának. Papp Zoltán és családja.

 

*

 

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak unokatestvérünk, ILLYÉS RÓZA (szül. NAGY RÓZA) elhunyta miatti fájdalmukban. Papp Ferencz és családja.

 

*

 

„A szeretet soha el nem fogy”. Szomorúan emlékezünk szerettünkre, MEDVÉS RUDOLFRA, aki már egy éve nincs közöttünk. Emlékét szívünkben őrizzük. Felesége, lányai, vejei és unokái.

 

*

 

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.” (II. Tim. 4/7) Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, ÖZV. KELEMEN BÉLÁNÉ (szül. IMRE VIOLA, BABI NÉNI, biharfélegyházi lakos) jóságos szíve életének 82. évében csendesen megpihent. Temetése ma, január 18-án, 14 órától lesz a biharfélegyházi temető ravatalozójából. Búcsúzik tőle fia, Béla, lánya, Viola, menye, Anikó, veje, Lajos, unokái, Gergő, Heni, Levente, Bogi és párjaik. Emléke legyen áldott, pihenése csendes!

 

*

 

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára, dédapára, MÁJER GÁBORRA (Szalacs) halálának 25. évfordulóján. Adj, Uram, örök nyugodalmat neki, és az örök világosság fényeskedjék neki! Ámen. Gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában