Online konferencia

2021.11.10. 14:00

Konferencia a PKE-n a magyar tudomány ünnepe alkalmából

BN-összeállítás

A magyar tudomány ünnepének idei alkalmát egy online konferencia keretében tartja meg a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem november 12-én, pénteken. A bárki számára elérhető konferenciát az érdeklődők a PKE Facebook-oldalán tekinthetik majd meg élő közvetítés révén. A konferencia elnevezése: Partiumi Magyar Tudomány Napja 2021. Egyetem a határon. Régiókutatás, Partium-kutatás napjainkban. Az esemény moderátora dr. Szilágyi Ferenc.

A konferenciát dr. Pálfi József rektor nyitja meg köszöntő beszédével 11 órakor, majd előadásokat tart: dr. N. Császi Ildikó (Károli Gáspár Református Egyetem, Budapest), dr. Tóth Árpád (Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Budapest), dr. Pásztor Rita–dr. Gál Katalin (Partiumi Keresztény Egyetem, Nagyvárad), valamint dr. Králik Lóránd István (Partiumi Keresztény Egyetem, Nagyvárad). A találkozó második részében egy könyvbemutatót lehet majd figyelemmel kísérni, illetve a „Staféta” átadását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában