Fotóművészet

2021.03.22. 17:49

Kiállítás a Vilidár István Galériában

Fotó: EFA (Csíki János)

Gabriel Stanciu bukaresti fotóművész alkotásaiból nyílt kiállítás szombaton a nagyváradi Vilidár István Galériában. A Kontrapont címet viselő tárlaton 50 alkotás tekinthető meg. A kiállításmegnyitót személyesen és online követő érdeklődőket Tóth István a Tavirózsa Fotóklub, illetve az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke köszöntötte, a rendezvényen részt vett a kiállító fotóművész, illetve annak családja, illetve az online közvetítésnek köszönhetően több mint száz, a fotóművészet iránt érdeklődő személy követte a tárlatmegnyitót. A kiállított alkotások három ciklusba sorolhatók: Táj infravörösben, Portrék és Tavaszi szimfónia. A kiállításmegnyitón fellépett Thurzó Sándor József, a Duo Varadiensis tagja, aki Zeno Vancea, Ludovic Feldman és Hilda Jerea egy-egy zeneművét adta elő.

A kiállítás április 22-ig, naponta 8–19 óra között ingyenesen látogatható, ugyanakkor az alkotások megtekinthetők az egyesület honlapján, a www.eurofotoart.com címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában