Támogatott tartalom

2020.08.06. 15:39

A Mega Image megnyitotta második üzletét a volt őssi piac területén

Augusztus 6-án, csütörtökön a Mega Image megnyitotta második üzletét Nagyváradon, a volt őssi piac területén.

Miután májusban Nagyváradon, a Ștefan cel Mare sugárúton felavatta első üzletét, a Mega Image most az Alexandru Cazaban utca 69. szám alatt nyitott üzletet, amely több mint 1100 négyzetméteren terül el.

„Bár sok kihívást hozott ez az év, amely különböző értelemben ugyan, de sokkal agilisabbá és felelősségteljesebbé tett minket, alkalmazkodtunk a helyzethez, és az ország új területeire is kiterjeszkedünk. A volt őssi piac helyén létrehozott új Mega Image-üzlet a város igen ismert és régi hagyományokkal teli övezetében létesült, s minden megtalálható benne, ami kell egy háztartásba. A nagyváradi piac nagyon fontos számunkra, és már elkezdtük a harmadik üzlet megnyitásának előkészítését, amely még ebben az évben megvalósul”, hangsúlyozza Mircea Moga, a Mega Image vezérigazgatója.

A Mega Image terjeszkedési tervei között szerepel egy harmadik nagyváradi üzlet megnyitása is.

Helyi termelőkkel való partnerség

A Mega Image együttműködési szerződéseket kötött a helyi és az egész ország területéről származó termelőkkel, hogy friss áruval szolgáljon vevőinek. A szezonális, friss gyümölcs és zöldség román őstermelőktől származik, a Román ízek kistermelőktől elnevezésű program keretében, és egyedülálló a kiskereskedelmi piac területén; a Mega Image nyomon követi a termesztési és betakarítási folyamatokat egy lelkes agrármérnök által, aki lépésről lépésre ellenőrzi a termelést.

A helyi termékek között a Mega Image polcain megtalálhatók a Dorbob, a madarászi és a félixi pékségek pékárui, a Scala és a Bunexim cukrászsüteményei, az Avivesttől származó tojások, valamint a Székely Falat és az Andromi húsárui is.

Hűségkártya és személyre szabott kedvezmények

Az új Mega Image szupermarketben saját termékeket is találhatnak a nagyváradiak, akik már megismerték ezeket a Ștefan cel Mare sugárúti üzletben: Delhaize, Gusturi Românești, Mega Apetit, Bun de tot és 365 Essential.

Az új üzletben ki van alakítva továbbá egy Equilibrium Health & Wellness részleg is, ahol élelmiszerek, háztartási cikkek, öko-barát és biotermékek széles körű választéka várja a vásárlókat, az egészséges életmód megteremtése érdekében.

A Mega Image-vásárlókat személyre szabott akciók és árengedmények várják a CONNECT-hűségkártya birtokában. A kártya működésbe hozása után, az első bevásárláskor 10 százalékos kedvezményben lehet része.

Nyitvatartás: hétfőtől szombatig 7–23 óra, vasárnap pedig 8–22 óra között.

 

Fizetett hirdetés!

CH 10356

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában