Aktuálpolitika

2020.04.13. 10:09

Kitették Bodea-t az ALDE-ból

Törölték Traian Bodea tagságát az ALDE Bihar megyei szervezetének nyilvántartásából azzal az indokkal, hogy az utóbbi időszakban tanúsított viselkedésével, nyilvános szerepléseivel tulajdonképpen önmaga pozicionálta a párton kívülre magát.

Fotó:

Ugyanakkor az ALDE által kibocsátott közlemény szerint a kizárásban az is szerepet játszott, hogy Bodea a következő helyhatósági választásokon egy másik politikai tömörülés zászlója alatt kívánja megmérettetni magát. „Úgy véljük, sokkal korrektebb és morális szempontból elfogadhatóbb lett volna a részéről az, ha nyíltan vállalja pálfordulását, önként kilép a pártból, és egyúttal lemond a Bihar Megyei Tanácsnál betöltött alelnöki tisztségéről, mely funkcióba az ALDE-tagságának köszönhetően került. Megjegyezzük, hogy már értesítettük az illetékes intézményeket arról, hogy Traian Bodea már nem az ALDE tagja, s ezáltal megüresedett egy megyei tanácsi szék”- olvasható a kommünikében.

Borítóképünkön: Traian Bodea

Címkék#Bodea#ALDE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában