Kék hírek

2024.04.02. 12:52

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Ittasan. A rendőrség elfogott április 1-jén, éjjel 00.35 órakor a 768-as jelzésű megyei úton, Gyantán egy 47 éves nagyváradi nőt, aki ittasan vezetett egy személyautót. A nő légalkoholszintje 0,70 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. A 179-es jelzésű községi úton, Izsópallagán (Hotar) fogott el a rendőrség hétfőn 19.18 órakor egy 31 éves belényesi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. A férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették. Az ügyben vizsgálat zajlik.

Ittasan a volánnál. Egy 45 éves nagybáródi férfit vett 24 órás őrizetbe hétfőn a rendőrség, ugyanis ittasan vezetett egy személyautót. A férfit aznap 9.15 órakor fogták el a 188-as jelzésű községi úton, Sáránon (Șerani), a légalkoholszintje 0,84 mg/l volt. Az ügyben vizsgálat zajlik. 

Letartóztatták. A rendőrség elfogott és letartóztatott hétfőn egy 39 éves nagyváradi férfit, akit a Bihar Megyei Törvényszék három év letöltendő börtönbüntetésre ítélt veszélyes kábítószerekkel való kereskedelem miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!