Kék hírek

2024.02.29. 14:15

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a szomszédos megyék közúti rendőrei átfogó ellenőrző akciókat végeztek február 28-án 7–14 óra között az 1-es, valamint a 79-es országúton, Nagyvárad és Illye (Ciumeghiu) között. Az ellenőrzések során 167 büntetést szabtak ki összesen 65.810 lej értékben. A büntetések közül 115-öt gyorshajtás miatt, egyet szabálytalan előzésért szabtak ki és további 51 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak. Kiegészítő intézkedésként négy forgalmi engedélyt vettek el.

Gyorshajtó. Egy 32 éves nagyürögdi (Nojorid) nőt mértek be radarral február 28-án, amint Nagyvárad és Nagyürögd között 142 km/h sebességgel száguldott a 70 km/h sebességkorlátozás ellenére. A sofőr négy hónapra elvesztette jogosítványát.

Beíratlan jármű. Egy 19 éves, motorral közlekedő helyi fiatalt állítottak meg a rendőrök Vaskoh (Vașcău) egyik utcáján. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a fiatalember járműve nem volt forgalomba írva. Eljárás indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!