Baleset

2024.02.22. 13:20

Pár napon belül két baleset is történt ugyanabban a kereszteződésben

Forrás: Ebihoreanul

ERDON-összeállítás

Két közúti baleset is történt nem egészen egy hét alatt a nagyváradi Traian Lalescu és Zimbrului utcák kereszteződésében. Legutóbb február 21-én ütközött össze itt két gépjármű. A helyi lakosok elkeseredettek, és petíciót készítenek elő. A mostani baleset szerdán 11 óra után történt, egy futárcég kisfurgonja és egy személygépjármű ütközött össze. „A házam kerítése ismét megrongálódott, az elmúlt öt napban már másodjára. Ahogy értettem, a Zimbrului utca felől érkező autó nekiment a Traian Lalescu utcán haladó kisfurgonnak, utóbbi végül beleszaladt a kerítésembe, ami közvetlenül a két utca sarkán van” – magyarázta a ház tulajdonosa a Bihoreanulnak, hozzátéve, hogy valószínűleg azért ilyen gyakoriak itt a balesetek, mert a Zimbrului utcán közlekedő autósok nem látják a kihelyezett stoptáblát. Szerencsére a szerdai balesetben senki nem sérült meg, ezért koccanásként jegyzőkönyvezték az esetet.


Korábban február 16-án ütközött össze két személygépjármű, akkor egy személyt kórházba szállítottak kivizsgálásra, viszont sérülései nem igényeltek beutalást. A közúti balesetek nagy száma miatt a lakók petíciót szeretnének benyújtani az önkormányzathoz, amelyben arra kérnék az illetékeseket, hogy helyezzenek ki egy fekvőrendőrt a Zimbrului utcára, és hogy helyezzék át a fa takarásában álló stoptáblát egy láthatóbb helyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!