Kék hírek

2024.02.22. 13:02

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 92 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 45.540 lej. Elvettek továbbá hat jogosítványt is. Gyorshajtás miatt 44 büntetést osztottak ki, 14-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat szabálytalan előzésért, kettőt elsőbbségadás hiánya miatt, hatot gyalogosok és hármat biciklisek szabálytalanságaiért, húsz büntetést pedig egyéb kihágásokért. 
Ittasan. A rendőrség elfogott február 20-án, este 21 óra körül a 797-es jelzésű megyei úton, Újpalotán (Palota) egy 57 éves biharszentandrási (Sântandrei) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,67 mg/l volt. Eljárás indult ellene.
Jogosítvány nélkül. A 108/I jelzésű megyei úton, Kesztegen (Chistag) a rendőrség elfogott február 20-án, reggel 7.45 órakor egy 51 éves diófási (Nucet) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy kisteherautót. Eljárás indult az ügyben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!