Kék hírek

2023.12.08. 15:21

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság december 7-én 145 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 63.075 lej. Elvettek továbbá 18 jogosítványt is. Gyorshajtás miatt 107 büntetést osztottak ki, nyolcat szabálytalan előzésért, hármat elsőbbségadás hiánya miatt, nyolcat gyalogosok kihágásaiért, egyet a közlekedési lámpa jelzéseinek figyelmen kívül hagyásáért, egyet az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és 17-et egyéb kihágásokért. 

Ellenőrző akció. A gyorshajtók kiszűrése céljából tartott ellenőrzést a Bihar megyei rendőrség csütörtökön 7.30 és 13.30 óra között a 76-os jelzésű országúton, öt radar és egy drón felhasználásával. Összesen 85 büntetést osztottak ki, az ezekből befolyt összeg 36.975 lej. Ezek nagy részét, 74-et gyorshajtásért adták, szabálytalan előzésért ötöt és egyéb kihágások miatt hat büntetést róttak ki. Elvettek továbbá hat jogosítványt, ebből ötöt szabálytalan előzésért és egyet gyorshajtásért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában