Kék hírek

2023.09.30. 12:28

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 136 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 43.590 lej. Továbbá elvettek öt jogosítványt. Gyorshajtás miatt 61 büntetést osztottak ki, gyalogosok kihágásaiért 32-t, a biztonsági öv használatának elmulasztásáért kilencet, biciklisek szabálytalanságaiért ötöt, szekeresek kihágásaiért hármat, elsőbbségadás hiányáért hármat, szabálytalan előzésért egyet, és 22-t egyéb kihágásokért. 

Előzetes. A rendőrség elfogott pénteken és 24 órás előzetes letartóztatásba helyezett egy 51 éves nagyváradi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfit szeptember 28-án, 23.46 órakor fogták el Nagyváradon, a légalkoholszintje 0,83 mg/l volt. 

Ittasan. Csütörtökön 18.20 az élesdi rendőrséghez érkezett egy bejelentés, miszerint a Fugyivásárhely és Élesd közötti útszakaszon egy teherautó szabálytalanul közlekedik. Az élesdi rendőrök a járműt az 1-es jelzésű országúton, Alsólugason állították meg. Kiderült, hogy a járművet egy 48 éves Szeben megyei férfi vezette, a légalkoholszintje 0,53 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. Elfogott a rendőrség csütörtök délelőtt 11.16 órakor, a 19-es jelzésű országúton, Érmihályfalván egy 44 éves székelyhídi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!