Kék hírek

2023.09.25. 12:36

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Drogosan vezetett. Egy 33 éves nagyürögdi férfit vettek 24 órás őrizetbe szeptember 23-án. A férfit ugyanaznap 6.40 óra körül állították meg a közúti rendőrök a váradi Vitéz/Decebal úton, a helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volánhoz. Mivel a gyorsteszt nem minősül bizonyítéknak, az eljárás során vérvizsgálatot is végeztek.

Ittasan vezetett. Egy 45 éves váradi férfit állítottak meg a rendőrök szeptember 23-án 8 óra körül a 76-os országúton Magyarcsékénél (Ceica). A szondáztatáskor kiderült, hogy a férfi légalkoholszintje 0,73 mg/l volt. Az ügyben eljárást indítottak.

Hamis jogosítvány. Egy 26 éves tasádfői (Tășad) férfit állítottak meg a rendőrök szeptember 24-én 11.15 órakor a 65-ös községi úton. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi jogosítvány nélkül vezette az autót, ráadásul feltehetően hamis gépjárművezetői engedélyt adott át a rendőröknek. Eljárás indult ellene.

Beíratlan autó. Egy 27 éves érbogyoszlói férfit fogtak el a rendőrök szeptember 22-én 19.30 órakor, aki egy olyan autót vezetett, mely nem volt forgalomba íratva. Eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!