Kék hírek

2023.06.28. 14:16

Ittas autósokat büntettek

Illusztráció

Bedrogozva. A rendőrség elfogott kedd este 23.12 órakor Nagyváradon egy 21 éves nagyszalontai fiatalembert, amint bedrogozva vezetett egy személyautót. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett, később vérvizsgálatot is végeztek. Szintén aznap, este 23.54 órakor Nagyváradon egy 18 éves helyi fiatalembert fogtak el, aki szintén kábítószer hatása alatt volt autóvezetéskor. Az ő esetében is végeztek gyorstesztet, majd vérvizsgálatot is. Eljárás indult mindkét ügyben. 

Ittasan. A rendőrség elfogott kedd este 21.30 órakor a 767/E jelzésű megyei úton, a Szaránd (Sărand) és a Váradalpár (Alparea) közötti útszakaszon egy 25 éves fugyivásárhelyi (Oșorhei) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették, a légalkoholszintje pedig 0,39 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Eljárás. Egy ittas autóst fogott el a rendőrség kedd reggel 7.19 órakor Nagyváradon. Az 56 éves helyi férfi egy személyautóval haladt, amikor megállították, a légalkoholszintje 0,41 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. Egy 35 éves nagykárolyi férfit fogott el a margittai rendőrség kedd este 20.05 órakor, amint jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!