Kék hírek

2023.05.25. 19:11

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 163 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 70.905 lej. Elvettek továbbá négy jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Megbüntettek 102 kerékpárost, 35 gyalogost, kilenc bírságot gyorshajtásért adtak, négyet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és kilencet egyéb kihágásokért. 

Bedrogozva. A rendőrség elfogott szerda este 21.30 órakor a 199-es jelzésű községi úton, Kisdombrón (Dumbrăvița) egy 34 éves pusztahollódi (Holod) férfit, aki bedrogozva vezetett egy személyautót. A helyszínen végzett teszt pozitív lett, később vérvizsgálatot is végeztek. A férfi ellen eljárás indult. 

Jogosítvány nélkül. A 164-es jelzésű községi úton, Középesen (Cuzap) a rendőrség elfogott szerda délután 16 óra körül egy 36 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy robogót. A jármű nincs forgalomba íratva. A férfi elutasította az alkoholszintmérést. Eljárás indult az ügyben. 

Kettős szabálytalanság. Mácsapusztán (Livada de Bihor) fogott el a rendőrség szerda este 22 óra körül egy 41 éves helyi férfit, aki egy motorbiciklit vezetett jogosítvány nélkül. A jármű nincs forgalomba íratva. A férfi ellen eljárás indult. 

Érvénytelen jogosítvánnyal. A rendőrség csütörtök éjjel 00.30 órakor elfogott Nagyváradon egy 30 éves férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kiderült, hogy a férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették. Eljárás indult ellene. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!