Kék hírek

2023.04.12. 16:10

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 196 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 67.271 lej. Továbbá elvettek hét jogosítványt és négy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 119 büntetést osztottak ki, 25-öt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet szabálytalan előzésért, hármat ittas vezetésért, hármat gyalogosok és ugyanennyit biciklisek kihágásaiért, valamint 39-et egyéb szabálytalanság miatt.
Hamis rendszám. A rendőrség elfogott kedd délután 18 óra körül az 1-es jelzésű országúton, Köröstopán (Topa de Criș) egy 51 éves magyarországi férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely nincs forgalomba iktatva és hamis rendszámokkal volt felszerelve. Az ügyben eljárás indult.
Ittasan. Hegyközpályiban (Paleu), a 767F jelzésű megyei úton elfogott a rendőrség szerda éjjel 2.14 órakor egy 48 éves nagyváradi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,57 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!