Baleset

2023.03.28. 12:07

Traktorral ütött el egy idős asszonyt

Forrás: Videókép/ebihoreanul.ro

BN-összeállítás

A rendőrség hétfőn azonosított egy 24 éves keményfoki (Avram Iancu) férfit, aki aznap 8.49 órakor egy közúti balesetben volt érintett Nagyszalontán. A vizsgálat során kiderült, hogy a férfi egy utánfutós traktort vezetett, melynek elejére fel volt szerelve egy kotrókanál, és egyelőre ismeretlen körülmények között elütött egy 73 éves nagyszalontai asszonyt, aki egy biciklit tolva ment át a zebrán, a gyalogosok számára piros jelzésnél. A baleset után mind az asszony, mind pedig a férfi elhagyta a baleset helyszínét. Az áldozat megsérült, így később kórházba ment. Kiderült, hogy a 24 éves fiatalembernek nincs jogosítványa és az utánfutó nincs forgalomba íratva, áll a rendőrség keddi közleményében.

A város térfigyelő kamerái rögzítették is a balesetet, ezt a videófelvételt egy olvasó juttatta el az ebihoreanul.ro portálnak. A felvételen jól látszik, hogy egy asszony biciklin halad a zebra felé, majd leszáll arról, és a kerékpár mellett futva indul át a túloldalra. Mindeközben a traktor jobb oldalról érkezik, annak sofőrje pedig ahelyett, hogy fékezne, még jobban gyorsít és elüti a kerékpárost, aki elesik. A szembesávon, a zebránál megáll egy autós, aki azonnal odasiet az asszonyhoz és felsegíti. A traktor vezetője szintén kiszáll a járműből, felállítja a kerékpárt és a járdára tolja, majd egy zacskót is odavisz, amit az asszony elejtett. Ezután visszaül a traktorba, mintha mi sem történt volna, nem is szólva az áldozathoz. Miután a másik autós a nőt a járdára segítette, szintén visszaül az autóba, és továbbhalad. Nem sokkal ezt követően az utánfutós traktor is elhagyja a történések helyszínét. A balesetet csak azután jelentették be, miután a nő bement a kórházba. Az ügyben nyomozás zajlik. 

Forrás: Videókép/ebihoreanul.ro

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!