Kék hírek

2022.11.19. 10:55

Rendőrségi hírek

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 102 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 24.790 lej. Elvettek továbbá hét jogosítványt. Gyalogosok kihágásaiért 49 büntetést adtak, 21-et biciklisek szabálytalanságaiért, kilencet gyorshajtás, ötöt elsőbbségadás hiánya miatt, kettőt szabálytalan előzésért, kettőt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért és 14-et egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott csütörtökön Bihardobrosdon (Dobrești) egy 24 éves helyi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Szintén aznap Nagybáródon (Borod) egy 20 éves esküllői (Aștileu) fiatal nőt fogtak el, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Mindkét személy ellen eljárás indult. 

Minősített lopás. A rendőrség csütörtökön 24 órás előzetes letartóztatásba helyezett egy 29 éves tenkei fiatalembert, akit minősített lopással vádolnak. A vád szerint a férfi november 16-án este 23.15 óra körül betört egy lakatlan, Tenkén lévő ingatlanba, ellopva onnan egy televíziót, egy szőnyeget, ruházati cikkeket, dekorációs elemeket és egyéb javakat, összesen körülbelül 10.000 lej értékű javakat vitt el. November 18-án a férfit bíróság elé állították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!