Ütköztek

2022.08.13. 10:30

Újabb baleset történt Nagyvárad és Bihar között

Forrás: INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA/Facebook

Két jármű érintett abban a balesetben, amely szombat reggel történt a DN19-es jelzésű országúton, Nagyvárad és Bihar között. A balesetet 6 óra 37 perckor jelentették a 112-es sürgősségi telefonszámon, a két jármű vezetője látszólag könnyebb sérüléseket szenvedett, mindkettejüket kórházba szállították. A helyszínre érkezett tűzoltók egy személyt szabadítottak ki az összeroncsolódott gépjárműből, a rohammentősök négy személyt láttak el a helyszínen, kettőt közülük könnyebb sérülésekkel (sárga kód) kórházba szállítottak. 

A baleset helyszínén a forgalom közel egy órán keresztül egy sávon haladt, rendőrségi vizsgálat indult. A baleset egy kanyarban történt, a helyszínen készített fényképek alapján az ütközés frontális volt, így a baleset lehetséges okai között lehet egy szabálytalan előzés is.

Alig három hete, július 25-én ugyanezen az útszakaszon, Bihar külterületén egy halálos motorbaleset történt. Egy 51 éves Gorj megyei férfi egy utánfutós kisteherautóval haladt Nagyvárad irányából Bihar felé, majd egy veszélyes kanyarban nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, elvesztette az uralmat a jármű irányítása felett és áttért az ellenkező menetirányú sávra, ahol ütközött egy motorossal. A motor Bihar irányából Nagyvárad felé haladt, és egy 40 éves nagyváradi férfi vezette azt. A motorkerékpár vezetője többszörös sérüléseket szenvedett, sajnos már nem lehetett megmenteni az életét: a helyszínen elhunyt. 

 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!