Konfliktus

2022.01.14. 15:08

Tragikus következménye lett a szilveszteri szórakozásnak

Egy személy elhunyt, egy házi őrizetbe került és kettő ellen vizsgálat folyik egy szilveszter éjszakai konfliktus miatt.

Szilveszter éjjel Tenkén egy központban lévő étteremben tartózkodtak a felsorolt személyek. Két fiatalember, egy 22 és egy 29 éves éjjel három óra körül vitába bonyolódott az étteremben lévő lépcsőn, mely lökdösődésbe ment át. A 29 éves tenkei I. Sz. meglökte az áldozatot, utóbbi elvesztette az egyensúlyát, leesett a lépcsőn és beütötte a fejét. A fiatalember kórházba került, ahol fej- és agysérülést, valamint akut szubdurális hematómát állapítottak meg nála. A kórházi kezelés ellenére az állapota rosszabbodott, és január 10-én sajnálatos módon elhunyt.

Egy nappal később a 29 éves I. Sz.-t 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd másnap bíróság elé állították, ahol 30 napos házi őrizetre ítélték. A bíróság közleménye szerint az ügyben még két gyanúsított ellen zajlik vizsgálat, akikkel I. Sz. nem léphet kapcsolatba. Amennyiben I. Sz. megszegi a házi őrizet feltételeit, előzetes letartóztatásba kerülhet. Az ítélet nem jogerős, megfellebbezhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!