Kék hírek

2022.01.27. 10:00

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 91 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 25.075 lej. Elvettek továbbá hét jogosítványt és egy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 40 büntetést osztottak ki, ötöt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt gyalogosok kihágásaiért, kettőt szabálytalan előzésért és 39-et egyéb kihágásokért. 

 

Jogosítvány nélkül, lopott fával. A rendőrség elfogott kedd délután 16.20 órakor Cséhteleken (Ciutelec) egy 19 éves tóti (Tăuteu) férfit, aki egy rendszám nélküli személyautót vezetett. Kiderült, hogy a fiatalembernek nincs jogosítványa. Az autóban egy köbméter fa is volt, valamint egy láncfűrész, és két utast is szállított, egy 21 és egy 18 éves tóti fiatalembert. Felmerült annak a gyanúja, hogy a faanyagot illegálisan szerezték az érábrányi (Abram) erdőből. Az ügyben vizsgálat folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!