Kék hírek

2022.01.14. 14:55

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 273 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 34.705 lej. Továbbá elvettek nyolc jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Biciklisek kihágásaiért 148 büntetést osztottak ki, gyalogosok szabálytalanságaiért 55-öt, gyorshajtásért 21-et, hatot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért és 43-at egyéb kihágásokért.

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök délután Érmihályfalván egy 49 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A légalkoholszintje 1,36 mg/l volt. Szintén aznap délután a 190A jelzésű megyei úton egy 70 éves bihardiószegi férfit fogtak el, aki ittasan vezetett egy személygépkocsit, az ő légalkoholszintje 0,41 mg/l volt. Eljárás indult mindkét személy ellen.

Elütötte. Közúti baleset történt csütörtök délelőtt 10.30 óra körül Margittán. Egy 26 éves tasnádbajomi (Boianu Mare) férfi egy személyautóval haladt, amikor elütött egy 70 éves tóti (Tăuteu) férfit, aki szabálytalanul, nem kijelölt helyen ment át az úton. A gyalogos könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!